Pages

28 Eylül 2010 Salı

Netten Para Kazanmayanlara İyi Davranın, Çünkü Onlara Çok Yükleniyorlar

Evet, bu aralar çok popüler olan bir reklamdan esinlenerek yazıyorum yazımı. Gerçekten başlık yazının içeriğini açıklamaya yetiyor. İnterneti yalnız sosyal paylaşım sitelerinde, anlık mesajlaşma programlarında geçirenlere üzülüyorum.

Oysaki internet tahmin edemeyeceğimiz boyutta büyük bir dünya. Çoğu kullanıcı, internet nimetlerden yalnızca çok küçük bir bölümünden faydalanıyor. Çünkü internet bu şekilde yaşamımıza girdi ve böyle alıştık. Aslında Japonya’daki Masakazu’ya, Amerika’daki John’a, İngiltere’deki Mary’ye, Çin’deki Ken-zei’ye, Yunanistan’daki Kostas’a öyle yakından bağlıyız ki. Bunu artık herkes biliyordur ve farkındadır. Peki, bize bu kadar yakın olan bu insanlarla olan ilişkilerimizi neden bir fırsata dönüştürmeyelim ki?
İşte burada bizim yardımımıza Satış Ortaklığı (Affiliate Marketing) sistemi yetişiyor. Sizi bu insanlarla muhatap etmeden işinizi yapmanızı sağlıyor. Hem de dilediğiniz yerden. Siz beğendiğiniz bir ürünün satış ortaklığını yapıyorsunuz, satış yapıldığında komisyonunuz anında hesabınıza geçiyor.

Sistem karmaşık değil, oldukça basit. Başlangıçta benzerleri gibi uyduruk ve kopya bir ürün olmayan Kazanç Sistemi’nden bu sistemi çok anlaşılır ve rahat bir şekilde öğreniyorsunuz, ardından siz de kazanmaya başlıyorsunuz. Kazanç Sistemi’ni kopya rakiplerinden ayırt eden en büyük özelliği ise video, forum ve MSN şeklinde Çağatay Bey’den destek alabilmeniz. Forumdaki diğer deneyimli arkadaşlar da başarılarını çekinmeden sizlerle paylaşıyorlar.

Şimdi oturup bir düşünün. Hatta buraya tıklayarak siteye göz gezdirin. Aklınıza takılanları çekinmeden bizzat kitabın yazarı olan Çağatay Berker’e sorun. Sistemi kullanmaya başladığınızda internette gerçekten boşa zaman harcadığınızı anlayacak ve çalışmanın keyfine varacaksınız. Bu arada kazanmaya başladıktan sonra internette boşa zaman harcayanlara iyi davranın, çünkü onlara çok yükleniyorlar.



0 yorum:

Yorum Gönder