Pages

21 Eylül 2010 Salı

Aradığın İş Fırsatı : Affiliate Marketing


 
Evet arkadaşlar, bugün yeni bir yazıyla karşınızdayım. Bu affiliate marketing sisteminden biraz bahsetmek istiyorum. Sistem aslında yıllardır her kesimin içinde olduğu bir sistem. Çok kaba tabirle komisyonculuk diyebiliriz. Ama bildiğiniz gibi komisyonculuk da güzel paralar kazanılmasının yanı sıra, bazı olumsuz yönler de mevcut. Yani satacağınız ürünü alabilecek müşterileri bulmanız gerekiyor.

Müşteri bulma sorununa hepimizin kolaylıkla sahip olduğu internet yetişiyor. Bu Satış Ortaklığı sistemi sayesinde siz müşteriyi aramıyorsunuz, onlar sizi buluyorlar. Siz de dilediğiniz yerden satışlarınızı kontrol edip para kazanmanın keyfine bakıyorsunuz.

Şu sözlerin zihninizden geçtiklerini duyar gibiyim. Madem bu kadar kolay, neden herkes bu işe yönelmiyor? Aslında arkadaşlar durum çok açık. İnsanların büyük bir çoğunluğu internet aleminden gelebilcek zararlarla interneti tanıyor, bu yüzden bu tür işlere korkarak yanaşıyorlar. Bizim bu işte başarılı olmamız için öncelikle bu tip önyargılardan arınmamız gerekiyor. Odaklanacağımız tek şey şu: " İnternetten para kazanmak istiyorum, peki nasıl ? "

Bu sistemin ayrıntıları bu linkte  Kazanç Sistemi

Bu linke tıklayarak siz de kafanızdaki soru işaretlerini mantıklı ve kolay bir şekilde giderebilir, siz de internetten para kazanmaya başlayabilirsiniz. Üstelik her yerden ! İster evinizden, ister bir caféde çayınızı, kahvenizi yudumlarken, ister yazlıktayken, ister sahildeyken... Hem de çalışma saatlerini siz belirleyerek !..  İhtiyacınız olan tek şey interneti olan bir bilgisayar !

Siteyi gezmek sana hiçbir şey kaybettirmeyecek, aksine kazandıracak. O zaman şimdi Kazanç Sistemi'ni deneme zamanı ;)

Ben kazanıyorum, sen de kazan ;) Haydi İşin Artık Her Yerde !!!


0 yorum:

Yorum Gönder