Pages

24 Eylül 2010 Cuma

Kazanç Sistemi'ne Nasıl Güvenebilirim ?

İnternette gezen bir çok faydasız elektronik kitap ve uygulamalardan oluşan olumsuz hava yüzünden bir çok internet kullanıcısı bu tür sistemlere güvenmekte sorun yaşıyorlar. Bu tip soru işaretlerinin akıllarda oluşması çok doğal.

İnternetin bu zenginliğine gölge düşüren bu uygulamalar yüzünden başarılı çalışmalar da ne yazık ki zarar görüyorlar. Kazanç Sistemi de bunlardan biri. İster istemez korkuyla ve endişeyle yaklaşıyorsunuz. Çünkü bilinçaltımıza netten para kazanamayacağımız zamanında yüklendi ve bu tip sistemlere güvenimiz oldukça azaldı.

Ancak önyargılarımızdan bir nebze arınıp sistemin kendisini tanıtmasına bir izin versek, aslında kuşkularımızın çoğunun yersiz olduğunu anlamış olacağız. Çünkü Kazanç Sistemi kesinlikle size reklam izle kazan, mail oku kazan ya da şu sayfayı tıkla kazan gibi uygulamalar sunmuyor. Bu uygulamarın bizi tatmin etmeyecek çok cüzi boyutlarda para önerdiğini artık hepimiz biliyoruz.

Yalnızca sistemin kendisini tanıtmasına şans verecek olursanız buraya tıklayarak aklınızdaki tüm soru işaretlerini giderecek açıklamalara, videolara ve resimlere ulaşabilirsiniz.

Gelelim güven sorununa. Hepiniz dünyaca ünlü CHIP dergisini bilirsiniz. İşte bu dergi internette onca sistem olmasına karşın Kazanç Sistemini seçti ve kitabın yazarı Çağatay Berker'le röportaj yaptı. Röportajda Çağatay Berker, Affiliate Marketing ile ilgili genel açıklamalarda bulundu ve bu açıklamalar CHIP dergisinde yayınlandı. Hatta CHIP dergisi bu röportajı kapağında duyurdu.



Sizce dünyaca ünlü teknoloji dergisi, sistemin güvenilirliğine inanmamış olsaydı kitabın yazarı Çağatay Berker'le röportaj yapar mıydı?

Kazanç Sistemi ile ilgili ayrıntıları buraya tıklayarak erişebilirsiniz.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere...

0 yorum:

Yorum Gönder